Άδειασαν τον Τανιμανίδη στο Πρω1νό! Οι αποδείξεις για όσα δήλωσε ο Μαυρίδης

Άδειασαν τον Τανιμανίδη στο Πρω1νό! Οι αποδείξεις για όσα δήλωσε ο Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Στο τέλος της εκπομπής έγραφε “Είναι μια ιδέα του Σάκη”. Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις! Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πως το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους. Αυτό με τους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε σε συνεντεύξεις για το που βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι. Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε».

Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε με αινιγματική ανάρτηση στον Μαυρίδη, που έλεγε: «Ποτέ μην λογομαχήσεις με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του».

Κι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήρθε να τους αδειάσει με αποδείξεις, προβάλλοντας ότι, τελικά, η εκπομπή Word party του 2011, που στους τίτλους έγραφε ότι το concept creation ανήκει στον Σάκη Τανιμανίδη, υπήρχε και ήταν η εκπομπή “Departures” που ξεκίνησε το 2008 στην Αυστραλία!

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα