Μουτσινάς: Όταν γίνεται μία μεγάλη βουτιά, μετά είναι μονόδρομος η ανάσα

Μουτσινάς: Όταν γίνεται μία μεγάλη βουτιά, μετά είναι μονόδρομος η ανάσα

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το νέο του project «Για την παρέα» στο Open tv, βρήκε τον εαυτό του, αφού, όπως ο ίδιος λέει κάθε μεσημέρι δίνει… παράσταση.

Τι είναι όμως επιτυχία για τον παρουσιαστή; 

«Επιτυχία είναι να μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις. Γενικά, δεν έχω παράπονο στο κομμάτι αυτό: Κάνω θέατρο που το λατρεύω, η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ και πάντα βάζω κάτι θεατράλε μέσα σ’ αυτό, με τον τρόπο μου. Το απολαμβάνω, για παράδειγμα, που φέτος δίνω κάθε μεσημέρι «παράσταση» με την εκπομπή, αλλά και με όλο τον «θίασο»: Τους «Alcatrash», τη Ματίνα Νικολάου, τους τεχνικούς. Είμαστε μια παρέα, μαζί και με τον κόσμο που έρχεται – είναι σα να ‘χω γενέθλια κάθε μέρα και κάνω γιορτή!»

Αν δεν είχαν προηγηθεί οι αποτυχίες που έκανες στη δουλειά του, δεν θα έκανε τώρα αυτή την επιτυχία;

«Δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά. Επιβεβαιώνεται, όμως, ένας κανόνας που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κόσμος για να του δίνει δύναμη: Όταν γίνεται μία μεγάλη βουτιά, μετά είναι μονόδρομος η ανάσα. Ήμουνα σε πένθος τρία χρόνια. Δεν είχα πια άλλη επιλογή. Η μοναδική μου επιλογή ήταν να πάω μόνο προς τα επάνω», εξομολογείται ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα