Σάλος με τις αποκαλύψεις της Άλκηστης για το Masterchef

Σάλος με τις  αποκαλύψεις της Άλκηστης για το Masterchef

Εχει καταφέρει φέτος να ξεχωρίσει σε όλα τα επίπεδα και όχι άδικα, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης καθημερινά στο σύνολο «χτυπούν» κόκκινο. Ο λόγος για το «MasterChef 3» στο Star που τόσο η κριτική επιτροπή όσο και οι διαγωνιζόμενοι καταφέρνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το βράδυ της Τετάρτης, όπου το ριάλιτι μαγειρικής άγγιζε το 20,1% και το 31,1% σε σύνολο και δυναμικό, ενώ το «Survivor» έμενε καθηλωμένο στο 16,2% στο σύνολο και στο 15,7% στους τηλεθεατές 18-54.

Ακόμη, εδώ και λίγα 24ωρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα όσα δήλωσε η Αλκηστις Αλεξάκη σε συνέντευξή της on camera στον Αλέξανδρο Κοψιάλη σχετικά με την αμοιβή των παικτών του διαγωνισμού.

Μιλώντας για καλοστημένη παραγωγή και «σφάζοντας» με το γάντι τους πρώην συμπαίκτες της, ανέφερε: «Πληρωνόμασταν στο “MasterChef” βασικό ημερομίσθιο κάπου στα 20 ευρώ». Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες κερδίζουν περίπου 600 ευρώ τον μήνα, με στόχο φυσικά να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Επίσης, η νεαρή σεφ δεν πτοήθηκε να μιλήσει και για τους συμπαίκτες της λέγοντας: «Δεν θα κρατήσω καμία επαφή με τη σιχαμένη τη Σπυριδούλα! Είναι γλοιώδης. Είναι σαν τη χλαπάτσα, όπου την πετάξεις κολλάει! Ο Ζαχίρ δεν έκανε τόσο συχνά μπάνιο… αλλά δεν με ενοχλούσε». Και, τέλος, είπε για τους τρεις κριτές ότι: «Τα πιάτα μας τα δοκίμαζαν τρεις ώρες μετά οι κριτές».

Πριν από λίγες ώρες, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον Ant1, «Το πρωινό», αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το ριάλιτι μαγειρικής. Από τις επόμενες δοκιμασίες εκτός θα μένουν ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Σταμάτης Κωβαίος, ο Ζαχίρ Γιαβαρί και ο Ντέιβιντ Τζίμερσον. Τάσος και Ντέιβιντ, μάλιστα, είναι δύο παίκτες που πήραν δεύτερη ευκαιρία από τους κριτές. Η τελική 10άδα διαμορφώνεται με τους εξής συμμετέχοντες: Χρήστος Μπάρκας, Μανώλης Σαρρής, Παντελής Βούρος, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Εύα Αμπάν, Θάνος Σπανός, Χαράλαμπος Κοτσώνης, Πάνος Τόγιας και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα