Χάρης Ρώμας: Με το bullying που μου έκανε η Ελένη Ράντου αισθανόμουν ένοχος για το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Χάρης Ρώμας: Με το bullying που μου έκανε η Ελένη Ράντου αισθανόμουν ένοχος για το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Ο Χάρης Ρώμας ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής DOT στον ΣΚΑΙ. O γνωστός δημιουργός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πολυαγαπημένο «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και στην σχέση του με την Ελένη Ράντου.

«Παλιά με το bullying της Ελένης Ράντου αισθανόμουν πάρα πολύ ένοχος για την κοινή επιτυχίας μας. Η Ελένη είναι εξαιρετική και είμαστε φίλοι. Είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Η Ελένη είχε τα δικά της απωθημένες, τα οποία μου τα μετέφερε αυτούσια. Μου έλεγε «άμα συνεχίσει να παίζεται αυτό εμείς θα είμαστε γέροι με το πι και θα μας λένε η «γκαρσόνα» και η «κατακουζίνα.»Πως θα κάνουμε ρεπερτόριο στο θέατρο αν παραμείνεις ο βυζαντινολόγος με το αποχετευτικό σύστημα.

«Η τρίτη σεζόν του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν έγινε, γιατί δεν ήθελε η Ελένη και δεν ήθελα και εγώ. Είχα πειστεί ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος για την καριέρα μας. Τώρα, το έχουμε μετανιώσει και οι δυο γιατί θα είχαμε βγάλει ένα κάρο λεφτά επιπλέον και κανείς δεν θα μας έλεγε γιατί παιδιά κάνατε τέτοιο πράγμα. Αντίθετα, θα ήταν όλοι χαρούμενοι. Εγώ κατά κάποιον τρόπο είχα φροντίσει να πληρώνομαι από τις επαναλήψεις, γιατί είμαι και δημιουργός της σειράς. Είχα κάνει μια συμφωνία και ευτυχώς την είχα κάνει για τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου, δηλαδή για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Καφέ της Χαράς.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα