Μουτσινάς: Όταν συνέβη ο θάνατος της μητέρας μου, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα

Μουτσινάς: Όταν συνέβη ο θάνατος της μητέρας μου, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα

Ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας στο "Τηλέραμα", μεταξύ άλλων εξομολογείται πως βίωσε την απώλεια της μητέρας του.

Πώς διαχειρίστηκες τις απώλειες που είχες στην οικογένεια σου;

Δεν διαχειρίζεσαι την απώλεια. Συμβαίνει αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν, αυτό που μας λένε από την πρώτη μέρα, ότι ο χρόνος θα δείξει. Η Γη κινείται πέρα από το προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου ο χρόνος για αυτό που συμβαίνει στη μονάδα. Θα προχωρήσει, θα πας κι εσύ μαζί του. Πόσο θα κλάψεις, πόσο θα στενα¬χωρηθείς, πόσο θα πονέσεις για κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή είναι ανύπαρκτο; Ο χρόνος σου λέει ηρέμησε και προχώρα . Έκανα restart και προσπάθησα αυτά που μου συμβαίνουν να τα κάνω καινούριες εικόνες, χωρίς τα πρόσωπα που λείπουν. Για να μπορέσουν να πάρουν σημασία και να μην είναι τίποτα. Όταν συνέβη ο θάνατος, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, τσιμεντωθείτε όλοι. Έπρεπε να βγει το πρόσωπο από κει, για να ξαναπείς ότι έχει σημασία που κάνω εκπομπή και δεν πειράζει που δεν θα μου πει η μαμά μου μπράβο, μπορεί να μου πει κάποιος άλλος μπράβο. Έχει μαλακώσει πάρα πολύ αυτό. Πρέπει να προχωρήσεις όπως σου συμβαίνει. Δεν μπορείς να πας με τον άλλον που έφυγε. Πρέπει να μείνεις εδώ. Μείνε λοιπόν.

Φίλους έχεις κάνει από τον χώρο;

Τους σιχαίνομαι όλους (γέλια) Έχω φιλίες που είναι δέκα χρόνια και φιλίες που δημιουργούνται τώρα και είναι από τον χώρο, επειδή κινούμαστε σε αυτόν, με ανθρώπους που έρχεσαι πολύ κοντά και μοιράζεστε μια καθημερινότητα.

Υπάρχει κάτι που σου λείπει αυτή τη στιγμή της μεγάλης επιτυχίας;

Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σου λείπει. Ένα ρεπό! Η Καθαρά Δευτέρα ήταν μια μαγεία, η 25η Μαρτίου το ίδιο. Αυτά που έχω είναι τέλεια και μια χαρά. Δεν αισθάνομαι ελλείψεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν βάζω στόχους.

Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Να πάω διακοπές το Πάσχα! Να ένας πολύ ωραίος στόχος.

Είσαι ευτυχισμένος;

Ζω πολλές στιγμές μέσα στην ευτυχία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα