Το γεγονός που πρόδωσε την ημερομηνία της γέννας της Μέγκαν Μαρκλ

Το γεγονός που πρόδωσε την ημερομηνία της γέννας της Μέγκαν Μαρκλ

Το γεγονός που πρόδωσε την ημερομηνία της γέννας της Meghan Markle

Η ημέρα που η Meghan Markle θα γεννήσει το πρώτο της παιδί και νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας πλησιάζει όσο πάμε και περισσότερο. Μπορεί να μην έχει ειπωθεί κάτι επίσημα από το Παλάτι, όμως, η κοιλίτσα της μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και, με βάση το ότι τον Φεβρουάριο αποκαλύφθηκε ότι ήταν επτά μηνών έγκυος, υπολογίζαμε ότι η γέννα θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο.

Παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, η Δούκισσα του Sussex δεν έχει αφήσει λεπτό τις επαγγελματικές – βασιλικές της υποχρεώσεις, ταξιδεύει κι εμφανίζεται συνεχώς σε προγραμματισμένα events του Παλατιού. Ακόμη και μετά το baby shower στη Νέα Υόρκη, η Meghan επέστρεψε στο Λονδίνο και στη συνέχεια έφυγε ξανά για Μαρόκο.

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο People, όμως, στα τέλη του μήνα η Δούκισσα κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει την άδεια μητρότητας για τον ερχομό του παιδιού της και θα σταματήσει για κάποιο διάστημα τις βασιλικές της υποχρεώσεις. Μπορεί, λοιπόν, η πολυσυζητημένη γέννα να συμβεί πιο σύντομα από αυτό που πιστεύουν όλοι.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry αναμένεται επίσης να κάνει κάτι ανάλογο με τη σύζυγό του, παίρνοντας άδεια μερικών εβδομάδων.

Στην Αγγλία, να σου πούμε, ότι για τις μητέρες είναι υποχρεωτική η άδεια μητρότητας τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ενώ υπάρχει και άδεια πατρότητας μίας έως δύο εβδομάδων.

 

 

 queen.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα