Βικτώρια Καρύδα: Η φωτο, τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της και το συγκινητικό μήνυμα

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερις μήνες μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα ενεργοποίησε και πάλι στο Instagram, τον οποίο είχε «κλείσει» λίγες ώρες μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του άντρα της ζωής της.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks«, φαίνεται πώς προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, παρόλο που ο πόνος της παραμένει μεγάλος και βουβός. Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, μάλιστα, η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσιεύοντας την φωτογραφία μιας εικόνας του Χριστού, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες μ΄αγάπη στο πλευρό μου, και που στον κάθε κίνδυνο σε είχα βοηθό μου! Δώσ’ μου και τώρα δύναμη, στις δύσκολες τις ώρες, στις ώρες της απόγνωσης και στις ζωής τις μπόρες! Γυρνώντας με τη σκέψη μου Στα χρόνια τα παλιά, να βρω στην ευσπλαχνία σου γλυκιά παρηγοριά! Για όλα όσα μου χάρισες, να νιώσω ευγνωμοσύνη, και να αντικρίσω τη ζωή ξανά μ’ εμπιστοσύνη! Και την Αγάπη Του Χριστού Έχοντας για πυξίδα, Στα χέρια Του Σωτήρα μου. Ν’ αφήσω κάθε ελπίδα! Aμήν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, «ανέβασε» και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο, που της λείπει πολύ, σχολιάζοντας: «Ο άγγελός μου». Και στις δύο αναρτήσεις της, όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια συμπαράστασης από τους followers της έπεσαν… βροχή.

 

 

 

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα