Κρίση στη σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz

Κρίση στη σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz

Κρίση δείχνει να διανύει η σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Ο λόγος για τη σχέση της Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη µε τον Φίλιππο Παπασπύρου που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο µε τους καλύτερους οιωνούς. Η όµορφη fashion blogger και ο γοητευτικός pastry chef και επιχειρηµατίας στον χώρο της εστίασης κλήθηκαν, ωστόσο, από την αρχή αυτής της σχέσης να διαχειριστούν και την απόσταση. Εκείνη ζει µόνιµα στην Ελβετία, κάτι που µοιραία δυσκολεύει την καθηµερινότητά τους. Τόσο οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις τους όσο και τα χιλιόµετρα που τους χωρίζουν, δεν τους επιτρέπουν να είναιµαζί όσο συχνά επιθυµούν, µε αποτέλεσµα να έχουν δηµιουργηθεί τα πρώτα γκρίζα σύννεφα. «Υπάρχει πολύ καλή διάθεση. Οµως, οι αντικειµενικές δυσκολίες τούς δηµιουργούν προβλήµατα», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

Το ζευγάρι µέχρι πρότινος κρατούσε τη σχέση του µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, καθώς η Πατρίτσια είναι πλέον επιφυλακτική όσον αφορά την υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής. Οι κοινές φωτογραφίες τους από εξόδους σε κοσµικές εκδηλώσεις, όπου πόζαραν ευτυχισµένοι, απολαµβάνοντας ξένοιαστες στιγµές, έφεραν, ωστόσο, τη σχέση τους στο προσκήνιο. Μετά τον πολυσυζητηµένο χωρισµό της από τον σεφ Γιώργο Παπακώστα, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ήταν αποφασισµένη να προστατέψει τη σχέση της.

Ετσι και τώρα, που ο προβληµατισµός για το µέλλον της είναι έντονος, θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση. Το ζευγάρι προσπαθεί να αναζωπυρώσει τη φλόγα της σχέσης του, ενώ ο Φίλιππος έχει επισκεφτεί αρκετές φορές τη σύντροφό του στη Ζυρίχη.

Άλλωστε, η κοινή αγάπη τους για τα ταξίδια ήταν κάτι που τους ένωσε εξαρχής. Ο Φίλιππος Παπασπύρου, που από το 2010 έχει αναλάβει µαζί µε τον αδελφό του Θανάση τη συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης, είναι ένας υπερδραστήριος επιχειρηµατίας, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Η Πατρίτσια, από την άλλη, κυνηγάει τα όνειρά της και δεν φοβάται τις µεγάλες αλλαγές, προκειµένου να εκπληρώσει τους στόχους της. Αν µέσα σε αυτούς συµπεριλαµβάνεται και η συνέχιση της σχέσης της µε τον Φίλιππο, είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα