Στήριγμα στον Θεό βρήκε η Αβα Γαλανοπούλου

Στήριγμα στον Θεό βρήκε η Αβα Γαλανοπούλου

Φανερά αδυνατισμένη, ντυμένη στα μαύρα και με μεγάλα σκούρα γυαλιά ηλίου που έκρυβαν το χλομό πρόσωπό της, η Αβα Γαλανοπούλου πέρασε μέρα μεσημέρι την είσοδο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στους Αμπελοκήπους

Η ηθοποιός, αφού προσκύνησε με σεβασμό την εικόνα της Παναγίας, αποτραβήχτηκε στα πίσω στασίδια, αποζητώντας τη μοναξιά μακριά από τα περίεργα μάτια των ελάχιστων πιστών που βρίσκονταν στον ιερό χώρο.

Με στήριγμα τον Θεό, η άλλοτε χαμογελαστή και περιζήτητη σε θέατρο και τηλεόραση πρωταγωνίστρια προσπαθεί να συνέλθει από το «πένθος» που βιώνει μετά την προσωπική και δικαστική περιπέτεια που είχε τα τελευταία χρόνια.

Οπως ανέφερε στην«Espresso» πρόσωπο που βρέθηκε την ίδια στιγμή στον ιερό χώρο, η ηθοποιός σκούπιζε τα δάκρυά της κάτω από τα γυαλιά ηλίου, έχοντας το κεφάλι της σκυφτό, αλλά, όσο κι αν προσπαθούσε να κρυφτεί, δεν περνούσε απαρατήρητη. 

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην σύντροφός της καταχράστηκε ένα υπέρογκο ποσό, χρήματα που μάζευε από νεαρό κορίτσι. Το -αρχικά- κρυφό δράμα της Γαλανοπούλου, που ξεκίνησε το 2011, την οδήγησε στην απελπισία. 

Εφτασε να ζυγίζει 47 κιλά από τη στενοχώρια της. Οταν πλέον αποφάσισε να μιλήσει για την «κόλασή» της και για το πώς ο πρώην σύντροφός της, λογιστής στο επάγγελμα, καταχράστηκε τους κόπους μιας ζωής, ο κόσμος σοκαρίστηκε. Η ηθοποιός κινήθηκε νομικά εναντίον του, δικαιώθηκε και πριν από λίγους μήνες σε δηλώσεις που έκανε είπε ότι πλέον στα μάτια της εκείνος έχει πάρει τη μορφή δολοφόνου!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα