Έκλεψε τις εντυπώσεις το ντουέτο Λάκη με Ελεωνόρα

Έκλεψε τις εντυπώσεις το ντουέτο Λάκη με Ελεωνόρα

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης νυχτοπερπάτησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε παρέα με τον Πάνο Κατσαρίδη και τον Μέμο Μπεγνή σε γνωστή μουσική σκηνή της πρωτεύουσας για να απολαύσει τις ερμηνείες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Μάλιστα ο Λάκης είχε κι ένα φωτογραφικό τετ α τετ με την τραγουδίστρια, όταν εκείνη τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής με το μικρόφωνο για να του αφιερώσει έναν στίχο ή για να τραγουδήσουν μαζί ένα ρεφρέν... «Εξοχη» έγραψε ο Λάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, θέλοντας έτσι να δείξει τον θαυμασμό του.

Το επόμενο βράδυ ο δημιουργός των «Δέκα Μικρών Μήτσων» βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα (είναι προσωπική του φίλη) μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα και την Ελενα Παπαρίζου. Παρακολούθησε το πρόγραμμα και διασκέδασε, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους followers του ένα όμορφο μήνυμα:

«Τα λόγια είναι περιττά! Τα δέντρα έχουν γεράσει, οι κορμοί έχουν γείρει, οι κεραυνοί έχουν κάψει τα μισά δέντρα κι ένα αηδόνι έχει μείνει μόνο του να κελαηδάει όπως παλιά!!! Αυτό είναι η Μαρινέλλα!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα