Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους στη Σίφνο

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους στη Σίφνο

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και η αντίστροφη μέτρηση για τις τελευταίες ετοιμασίες έχει ξεκινήσει. Το διάσημο ζευγάρι που επέλεξε το αγαπημένο του νησί για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα.

Το μυστήριο θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης –όπως είναι άλλωστε γνωστό. Τα δυο ζευγάρια έχουν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις και αυτή η κουμπαριά θα είναι σαν μια επισφράγιση της φιλίας τους! Όσο για τους καλεσμένους του Mr Survivor και της καλής του, θα είναι συγγενείς, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το ζευγάρι θα κάνει ένα cocktail party το βράδυ της Παρασκευής, σε αγαπημένο στέκι της Σίφνου, το Σάββατο, θα χωριστούν για να ετοιμαστούν για το μυστήριο και θα ακολουθήσει η γαμήλια τελετή και το γλέντι του γάμου. Τέλος, την επόμενη μέρα, ο Σάκης και η Χριστίνα θα αποχαιρετήσουν τους καλεσμένους τους με ένα brunch με νησιωτική lounge διάθεση.

H νύφη θα φορέσει μια δημιουργία της Celia Kritharioti και το κουστούμι του Σάκη θα ράψει o Τάκης Γιαννάτος. Μάλιστα, τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη έχουν κάνει τις πρόβες για τα ρούχα τους και ελέγχουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Στις αρχές του Αυγούστου, το ζευγάρι βρέθηκε μάλιστα στη Σίφνο, και ο Σάκης αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι περιμένοντας τη μέρα του γάμου: «Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας…ναι αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάτι  (you’ll soon find out)!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα