Αγώνας ζωής για τη Ρίκα Βαγιάνη

Αγώνας ζωής για τη Ρίκα Βαγιάνη

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο δύσκολο για τη Ρίκα Βαγιάνη. Κι αυτό διότι η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που έχει συνδέσει το όνομά της με γνωστά περιοδικά, εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές, ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες τον δικό της γολγοθά, δίνοντας ίσως τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκεται με κουράγιο και αξιοπρέπεια. Προ καιρού, μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν έμεινε, όμως, εκεί για πολύ, καθώς η ίδια και οι άνθρωποι του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντός της αποφάσισαν να μεταφερθεί αλλού, συγκεκριμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, στο οποίο παραμένει έως και σήμερα.

Η είδηση πως η γλυκιά Ρίκα με την εξαιρετική πένα και το πηγαίο χιούμορ είναι άρρωστη άρχισε να κυκλοφορεί πρόσφατα στα δημοσιογραφικά στέκια, δημιουργώντας θλίψη σε συναδέλφους της και όχι μόνο. Ολοι γνωρίζουν, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια αγωνίστρια της ζωής, που έχει μάθει να διαχειρίζεται με θάρρος ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Λίγες επισκέψεις

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία στο παρελθόν δοκιμάστηκε με επιτυχία τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και σε αυτόν της συγγραφής παιδικών βιβλίων, επέλεξε να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της. Προτίμησε να μη μάθει κανείς -ούτε καν άτομα του πολύ φιλικού περιβάλλοντός της- λεπτομέρειες για την περιπέτειά της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχει δεχτεί λίγες επισκέψεις μέχρι τώρα στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε ότι η Ρίκα Βαγιάννη, κόρη του παλαίμαχου δημοσιογράφου, σχολιαστή και παρουσιαστή αθλητικών εκπομπών Γιάννη Διακογιάννη, είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Οδυσσέα. Πριν από χρόνια, μάλιστα, είχαν εγκατασταθεί οικογενειακώς για ένα διάστημα στο Περθ της Αυστραλίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η δημοσιογράφος δραστηριοποιήθηκε εκ νέου στη δουλειά της, ενώ το 2015 κατέβηκε υποψήφια με το Ποτάμι. Η ίδια δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Οταν, όμως, το κάνει είναι πάντα ένας... χείμαρρος. «Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να ζεις με λίγα. Οχι σαν άσκηση πολιτικής, νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ψυχή σου. Αν θέλεις πολλά κι ακόμα περισσότερα, δεν γίνεσαι ποτέ χαρούμενος» έχει δηλώσει παλαιότερα, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει άριστα ποια είναι η ουσία της ζωής. Γνωρίζει, όμως, πολύ καλά και να παλεύει. Και αυτήν την εποχή παλεύει παλικαρίσια απέναντι σε ένα πρόβλημα υγείας. Της ευχόμαστε ολόψυχα να βγει νικήτρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα