Η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Χιθ Λέτσερ

Η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Χιθ Λέτσερ

Η 37χρονη Ουίλιαμς, που προτάθηκε για Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία “Brokeback Mountain”, επεσήμανε σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες Πέμπτη στο περιοδικό ότι παντρεύτηκε τον Αμερικανό μουσικό Φιλ Έλβεραμ σε μια ιδιωτική τελετή νωρίτερα τον Ιούλιο στην περιοχή Αντίροντακς της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Περιέγραψε μάλιστα τη σχέση της με τον Έλβεραμ, η πρώτη σύζυγος του οποίου πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας, ως «πολύ ιερή, πολύ ιδιαίτερη».

Η Ουίλιαμς απέκτησε μία κόρη, τη Ματίλντα, με τον Λέτζερ, όμως το ζευγάρι χώρισε έπειτα από τρία χρόνια σχέσης λίγους μήνες πριν τον θάνατό του το 2008 σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση φαρμάκων που του είχαν συνταγογραφηθεί.



«Δεν εγκατέλειψα ποτέ την ιδέα της αγάπης», τόνισε η ηθοποιός. «Πάντα λέω στη Ματίλντα: “O μπαμπάς σου με αγάπησε προτού κανείς πιστέψει ότι έχω ταλέντο, ότι είμαι όμορφη, προτού έχω όμορφα ρούχα”».

Η Ουίλιαμς περιέγραψε πώς οι δημοσιογράφοι κυνηγούσαν την ίδια και την κόρη της μετά τον θάνατο του Λέτζερ.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ μία φορά που πήγα στο ταχυδρομείο και είδα μια επιγραφή αναρτημένη στον τοίχο ζητώντας από οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για εμένα και την κόρη μου να πάρει τηλέφωνο σε αυτό τον αριθμό. Την κατέβασα», εξήγησε στο Vanity Fair.

marieclaire

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα