Θύμα Τούρκων χάκερ Ελληνας ηθοποιός

Θύμα Τούρκων χάκερ Ελληνας ηθοποιός

Οι Τούρκοι -εθνικιστές- χάκερ αγαπούν τους Ελληνες καλλιτέχνες! Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί τους προτιμούν για να χακάρουν τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Τελευταίο τους «θύμα» ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας, προσπαθώντας να μπει στον λογαριασμό του στα social media, βρέθηκε προ μεγάλης εκπλήξεως!

Αυτό που αντίκριζε ήταν τουρκικές σημαίες, σε έναν λογαριασμό που ακόμη είχε το όνομά του, όχι όμως και τη φωτογραφία προφίλ του, η οποία είχε αντικατασταθεί με μία του Τούρκου εθνάρχη Κεμάλ Ατατούρκ (μικρή φωτό κάτω). Προφανώς ο ηθοποιός, τον οποίο μέχρι φέτος βλέπαμε στη σειρά το «Σόι σου», ενημέρωσε τις Αρχές για την... κατάληψη του λογαριασμού του, και λίγες ώρες αργότερα η σελίδα δεν ήταν διαθέσιμη...

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι εθνικιστές Τούρκοι βάζουν στο μάτι τους Instagramικούς λογαριασμούς των Ελλήνων celebrities. Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάρτιο με τη Δέσποινα Καμπούρη. Οι χάκερ της γείτονος άλλαξαν το username της, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε και ανήρτησαν εικόνες για την Τουρκία.

Ακολούθησαν «χτυπήματα» στα social media της Ευαγγελίας Αραβανή, της Ζοζεφίν Βέντελ και της Κόνι Μεταξά, τα οποία έγιναν μέσα σε μόλις δύο εικοσιτετράωρα.

Παρουσιάστρια

Στην περίπτωση της ξανθιάς παρουσιάστριας αναρτήθηκαν στο χρονολόγιό της αρκετά μηνύματα υπέρ της γειτονικής χώρας, όπως επίσης ένα βίντεο που έδειχνε πώς έγινε η διαδικτυακή «επίθεση».

Σε ό,τι αφορά τα social media της Ζοζεφίν και της Κόνι, οι χάκερ μπήκαν στους λογαριασμούς τους, έκλεψαν φωτογραφίες τους και άλλαξαν τα ονόματά τους στα προφίλ.

Δεν δίστασαν, μάλιστα, να κάνουν tag τα ονόματά τους στις εικόνες των δύο sexy κοριτσιών. Λίγο καιρό μετά... επιτέθηκαν και στη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Για να δούμε, θα υπάρξει συνέχεια;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα