Η Χριστίνα Λαμπίρη περιγράφει πως έζησε την πύρινη κόλαση

Η Χριστίνα Λαμπίρη περιγράφει πως έζησε την πύρινη κόλαση

Το σπίτι της στη Ραφήνα να γίνεται παρανάλωμα του πυρός είδε με το σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο, η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη.

Συγκλονισμένη από τα γεγονότα, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στο Star για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Όλα έγιναν με μια ταχύτητα που δεν υπάρχει, δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ. Είχα ξαναζήσει τις φωτιές εδώ στο Πικέρμι αλλά δεν έχει καμία σχέση η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα και η εξάπλωση αυτής της φωτιάς. Εν τω μεταξύ, όποιος γνωρίζει εκεί την περιοχή και ξέρει ότι έχει πάρα πολύ πράσινο και πολύ στενούς δρόμους και επειδή δεν έχει κάποιον προγραμματισμό για τα αυτοκίνητα που παρκάρουν… αντιλαμβάνεστε τέτοιες μέρες, μέσα στο καλοκαίρι που όλοι έχουν έρθει για τις διακοπές τους ή κατεβαίνουν να κάνουν μπάνιο, δεν μπορούσες έτσι και αλλιώς να διασχίσεις τους κεντρικούς δρόμους ή και τους παράπλευρους δρόμους γιατί είναι μια σταλιά. Περνάει ένα-ένα αυτοκίνητο. Αντιλαμβάνεστε ότι ήταν εντελώς αναμενόμενο όλο αυτό που έγινε με την ένταση της φωτιάς… Μέσα σε 20 λεπτά, ίσως λέω και πολύ έγινε παρανάλωμα το σύμπαν. Το Κόκκινο Λιμανάκι δεν υπάρχει! Έχει τελειώσει ως περιοχή».

Και συνέχισε: «Μόλις είδα τους καπνούς και μόλις είδα ότι έχει φύγει από τον έλεγχο όλο αυτό, το μόνο που έκανα ήταν να βουτήξω δύο πράγματα, το αυτοκίνητο και να φύγω. Ο άντρας μου έμεινε πίσω, άντεξε μόνο πέντε λεπτά, προσπαθώντας να περισώσει κάτι, όμως δεν μπόρεσε γιατί η ταχύτητα της φωτιάς ήταν τρομερή. Κάποια στιγμή στο δρόμο πανικοβλήθηκα και σκεφτόμουν αν με παίρνει να κατέβω κάτω, στην παραλία. Ευτυχώς που δεν το έκανα βέβαια… Πήρα την Δημοκρατίας για να βγω όσο πιο γρήγορα γινόταν στη Φλέμινγκ όπου γινόταν το αδιαχώρητο. Παιδιά ήταν κόλαση».

Όσον αφορά το σπίτι της είπε: «Εμείς έχουμε πάθει τεράστια ζημιά μέσα στο σπίτι. Έξω δεν υπάρχει χώρος πια. Εσωτερικά σοβαρές ζημιές. Είναι τεράστια η θλίψη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά εκφράζω τη λύπη μου, τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες. Είναι γείτονές μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα