H Αθηναΐς Νέγκα μας δείχνει το σώμα της και αυτοσαρκάζεται!

H Αθηναΐς Νέγκα μας δείχνει το σώμα της και αυτοσαρκάζεται!

Μπορεί να γέννησε πριν από επτά μήνες, όμως η Αθηναΐς Νέγκα έχει επανέλθει σε φόρμα. Η παρουσιάστρια, η οποία είναι 44 χρονών κάνει τις διακοπές της στη Σκόπελο και τολμά να δημοσιεύσει φωτογραφία της χωρίς ρετούς και φίλτρα, στην οποία την βλέπουμε με μπικίνι και να κρατά στην αγκαλιά το μωράκι της.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε τη φωτογραφία της στο instagram γράφοντας: «εδω βλέπετε έναν φοίνικα, δυο δέντρα, λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμενα, το μωρό και μια κοιλια που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη #postpregnancybody #44yearsoldmom #iloveskopelos»!

Εμείς πάντως βλέπουμε μία κούκλα μαμά με απίστευτο κορμί, εσείς;

 

εδω βλέπετε έναν φοίνικα,δυο δέντρα,λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμενα,το μωρό και μια κοιλια που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως ειμαι σούπερ περήφανη ,θελω να βελτιωσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν ομως ειμαι ετσι επισης με δάγκωσε σφήκα χθες .καταπληκτικη στιγμή .εχουν πρηστεί τα μάτια μου απο την αλλεργία .πονος ! «φανταστικές» διακοπές.υπολογιζω μεχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις! #postpregnancybody #44yearsoldmom #iloveskopelos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις20 Ιούλ, 2018 στις 4:48 πμ PDT



gossiptv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα