Άβα Γαλανοπούλου: Πως μετά από δύσκολο χειρουργείο άρχισε να υποπτεύεται το σύντροφό της

Άβα Γαλανοπούλου: Πως μετά από δύσκολο χειρουργείο άρχισε να υποπτεύεται το σύντροφό της

Το περιοδικό Down Town παρουσιάζει την ιστορία του έρωτα της Άβας Γαλανοπούλου και του πρώην συντρόφου της και πως κατέληξαν οι δυο τους στα δικαστήρια.

Να σας θυμίσουμε, ότι η ηθοποιός δάνεισε στον πρώην αγαπημένο της ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, που δεν της επεστράφη ποτέ πίσω.

Πώς όμως ξεκίνησε να τον υποψιάζεται; Το 2011 νοσηλεύεται εκτάκτως στο νοσοκομείο οξεία περιτονίτιδα. Κάνει μια δύσκολη εγχείρηση, παρουσιάζει επιπλοκές και οι γιατροί την ενημερώνουν πως κινδυνεύει σοβαρά η ζωή της και πως ζει από θαύμα.

Με φοβερούς μετεγχειρητικούς πόνους και μέσα στον πανικό της, ζητά από τον σύντροφό της τα χρήματά της πίσω, διότι θέλει να τα αφήσει στις ανιψιές της. «Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να παγώνει, να χλομιάζει και να χάνει το χρώμα του. Μου είπε ότι δεν γίνει να σπάσει τις προθεσμιακές και να σταματήσω να σκέφτομαι μακάβρια πράγματα. Από τότε άρχισαν να μπαίνουν στο μυαλό υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με τα χρήματά μου. Ζητούσα έγγραφα και χαρτιά, μια απόδειξη για να δω ότι όλα είναι στη θέση τους. Αντ’ αυτού άρχισε να εξαφανίζεται» εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό.

Έναν χρόνο μετά κι ενώ έχει ήδη ενημερωθεί από τον ασφαλιστή της ότι στο μεσοδιάστημα δεν έχει πληρωθεί η ασφάλειά της, αλλά ούτε το νοσοκομείο που έκανε την εγχείρηση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πολλές ημέρες, η Άβα του υπενθυμίζει ότι κρατά αυτός όλα της τα χρήματα και ζητά επιμόνως να της τα επιστρέψει. Ξανά δικαιολογίες και αναβολές, μέχρι που συναντιούνται ένα απόγευμα σ την Αίγλη Ζαππείου, με την Άβα να του δίνει τελεσίγραφο: «Αν δεν μου τα επιστρέψεις άμεσα, θα προχωρήσω δικαστικά». Την επόμενη ημέρα, επισκέπτεται δικηγόρο.

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα