Νταϊάνα – Αποκαλύψεις βόμβα: Τη δολοφόνησαν

Νταϊάνα – Αποκαλύψεις βόμβα: Τη δολοφόνησαν

Έχουν περάσει 20 χρόνια από το τροχαίο στο Παρίσι που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον σύντροφό της Ντόντι και τον οδηγό Χένρι Πολ.

Ο πατέρας του Χένρι Πολ υποστηρίζει 20 χρόνια μετά το τροχαίο στο Παρίσι πως η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου του είπε πως η Νταϊάνα δολοφονήθηκε. Φοβάται στα 85 του χρόνια πως θα πεθάνει και δεν θα μάθει ποτέ την ιστορία πίσω από το τροχαίο τον Αύγουστο του 1997.  Σε επίσημη έρευνα που διενεργήθηκε το 2008 τονίζεται πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι σκοτώθηκαν λόγω της βαρειάς αμέλειας του Χένρι Πολ, καθώς αποκαλύφθηκε ότι έπινε πριν τη φονική σύγκρουση.

Ο Χένρι Πολ, επικεφαλής της ασφάλειας στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, βρισκόταν στο τιμόνι της μοιραίας Mercedes που έπεβαιναν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε στο τούνελ Alma τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Αυγούστου 1997. «Η Νταϊάνα πέθανε και ο γιος μου πέθανε. Πιστεύω ότι και οι δύο δολοφονήθηκαν. Ο γιος μου ήταν παράπλευρη απώλεια στο σχέδιο δολοφονίας της Νταϊάνα και τον σκότωσαν. Είμαι σίγουρος ότι ο Χένρι δεν συμμετείχε σε αυτό το σχέδιο. Ήταν πολύ έντιμος και πολύ ειλικρινής», τόνισε ο 85χρονος πατέρας του Jean.

 

 

Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα