Άντονι Χόπκινς: Είναι επιλογή της κόρης μου να μη μου μιλάει εδώ και 20 χρόνια

Άντονι Χόπκινς: Είναι επιλογή της κόρης μου να μη μου μιλάει εδώ και 20 χρόνια

Εφ' όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian ο Άντονι Χόπκινς, με αφορμή τη νέα ταινία του, όπου ο 79χρονος «θρύλος» του σινεμά θα υποδυθεί τον σαιξπηρικό «Βασιλιά Ληρ».

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μιράντα Σόγιερ της βρετανικής εφημερίδας, ο Χόπκινς σχολίασε τα πρόσφατα νέα της σύλληψης του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό και μίλησε για την εικόνα που έχει ο ίδιος για τον άλλοτε ισχυρό παραγωγό του Χόλιγουντ. «Δεν ήξερα όλες αυτές τις λεπτομέρειες σεξουαλικής φύσης για το άτομο που με ρωτάτε. Ήξερα ότι ήταν ένας αγενής άνδρας και ένας τύραννος. Τον απέφευγα, δεν ήθελα καμία σχέση με τέτοια άτομα. Νταήδες. Μπορώ να κατανοήσω κάποιον που είναι νταής. Και αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα προβλήματά τους. Δεν μπορώ να τους κρίνω. Δεν θα τους κοροϊδέψω σε βραβεία. Είναι σωστό οι γυναίκες να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, επειδή αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Αλλά δεν έχω καμία όρεξη να πανηγυρίζω πάνω από τον "τάφο" κάποιου.», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέντευξή του στον Guardian o Χόπκινς μίλησε ακόμη για το θέμα της σχέσης του με την κόρη του, που απασχολεί εκτενώς τα βρετανικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. Αφορμή αποτέλεσε μια πρόσφατα ατάκα του 79χρονου, που παραδέχτηκε ότι έχει να μιλήσει 20 χρόνια με το μοναδικό του παιδί, και ότι δεν γνωρίζει καν αν στο μεταξύ έχει γίνει παππούς.

Το μεγάλο χάσμα ανάμεσά τους ήταν επιλογή της κόρης του, αποκάλυψε στον Guardian o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. «Το έχω αποδεχτεί εδώ και χρόνια. Είναι δική της επιλογή και πρέπει να ζήσει τη ζωή της. Το λέω σε όσα νεαρά άτομα γνωρίζω: αν έχετε πρόβλημα με τους γονείς σας, φύγετε από το σπίτι. Πρέπει να απομακρυνθείς. Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις τους γονείς σου, απλώς απομακρύνσου αν αισθανθείς ότι σε κρατάνε πίσω».

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα