Την Παρασκευή θα γίνει τελικά η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

Την Παρασκευή θα γίνει τελικά η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

Θρησκευτική θα είναι η κηδεία του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), που θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαΐου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) πέθανε χθες τα ξημερώματα σε ηλικία 78 ετών, μετά απο πολυετή ασθένεια (αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα), η οποία είχε επιδεινωθεί με τον πρόωρο χαμό του γιου του, μουσικού και σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη, προ διετίας.

Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η σύντροφος του γιού του (Νικόλα Τριανταφυλλίδη), Μαρίνα Δανέζη, «αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «Παιδικά χωριά SOS Ελλαδος – Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170″».

Είναι χαρακτηριστικό πάντως -όπως χαρακτηριστικός υπήρξε και ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν- το πώς είχε επιλέξει το ψευδώνυμο «Χάρρυ Κλυνν» ο πρωτοπόρος σατυρικός καλλιτέχνης. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του προ ετών, το ψευδώνυμο με το οποίο καθιερώθηκε καλλιτεχνικά, ήταν επιλογή του σε αντιπαράθεση με τον εμβληματικό κινηματογραφικό χαρακτήρα της εποχής, τον Dirty Harry («Βρώμικος Χάρι»). Ο ίδιος επέλεξε να είναι ο «Καθαρός» («Clean» Harry).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα