Στα δικαστήρια ο Μένιος Φουρθιώτης για υπεξαίρεση

Αντιμέτωπος με ακόμη ένα δικαστικό πονοκέφαλο βρίσκεται ο παρουσιαστής του Epsilon Μένος Φουρθιώτης, σε βάρος του οποίου κατατέθηκε μήνυμα για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς φέρεται ότι «οικειοποιήθηκε» μια πανάκριβη BMW αλλά και υπολογιστές που δεν του ανήκουν, όπως αναφέρεται στην Espresso.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η εταιρία Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε, μετά από την απομάκρυνση του από τον ραδιοφωνικό σταθμό στις 5 Φεβρουαρίου, ο παρουσιαστής που αρέσκεται να κυκλοφορεί με υπερπολυτελή αυτοκίνητα υπεξαίρεσε κινητά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μια BMW 740, αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Σύμφωνα με την Espresso, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται ότι αγνόησε τις προειδοποιήσεις της διοίκησης του σταθμού να επιστρέψει τα... κλεμμένα, με αποτέλεσμα στις 5 Απριλίου 2018 η εταιρία να στραφεί σε βάρος του κατατεθέντος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μήνυση με την οποία τον κατηγορεί για κακουργηματική υπαιξέρεση.

 

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Απριλίου, η Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε. κατέθεσε στο Πρωτοδικείο και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του παρουσιαστή, με την οποία ζητά να τεθούν υπό δικαστική μεσεγγύηση τα επίμαχα αντικείμενα που αποτελούν «μήλον της Έριδος» για τις δύο πλευρές.

Ασφαλιστικά μέτρα

Στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων, και προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός που φέρεται ότι υπεξαίρεσε ο παρουσιαστής δεν θα αλλάξει χέρια, η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού κατέθεσε την υπ' αριθμόν 43129/2018 αίτηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Στην απόφαση που εξέδωσε χθες η δικαστής, η οποία δίκασε την υπόθεση, έκανε δεκτό το αίτημα της ενάγουσας εταιρίας, ώστε να μην μεταβληθεί η νομική κατάσταση των συγκεκριμένων αντικειμένων ως τα τέλη Ιουνίου του 2018, οπότε έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για τον ορισμό μεσεγγυητή.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που βρίσκεται στα μαχαίρια με τη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού, έχει ακόμη να αντιμετωπίσει δεκάδες ανοιχτά δικαστικά μέτωπα τους επόμενους μήνες!

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα