Η μάχη της Shannen Doherty με τον καρκίνο και το μήνυμα από το νοσοκομείο

Η αγαπημένη Μπρέντα από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», η ηθοποιός Shannen Doherty συνεχίζει να δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο. Μάλιστα, τη Γιορτή της Μητέρας την πέρασε στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό τη μητέρα της.

Η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της στον λογαριασμό της στο Instagram, την οποία συνόδευσε και με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

«Χαρούμενη γιορτή της μητέρας μαμά. Σε φέρνω μόνο στα καλύτερα μέρη... νοσοκομειακό φαγητό... yum. Σ' αγαπώ. Σ’ ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί. Θα έγραφα περισσότερα αλλά τα παυσίπονα αρχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους», έγραψε η Shannen Doherty.

Πριν από μερικούς μήνες η διάσημη ηθοποιός είχε καταφέρει να βγει νικήτρια όμως οι εξετάσεις που έκανε τον περασμένο Απρίλιο έδειξαν ότι η Shannen έπρεπε να συνεχίσει να μάχεται. Σε άλλο μήνυμά της τότε, η ίδια είχε γράψει: «Εγώ παραμένω αισιόδοξη και συνεχίζω τη ζωή μου. Σίγουρα βοηθά να θέτεις τα πράγματα σε μια προοπτική και να θυμάσαι ό,τι έμαθες από αυτό το ταξίδι του καρκίνου. Και κάποιες φορές, χρειάζεσαι την υπενθύμιση. Όπως έχω πει στο παρελθόν ο καρκίνος αλλάζει τη ζωή σου, με τρόπους που δεν φαντάζεσαι…».

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα