Απόστολος Γκλέτσος: Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν και πολύ ωραία

Δύο χρόνια πριν, όταν έκανε τη δήλωση στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο,  περί «ψαριού», είχε αφήσει άναυδη όλη τη σόουμπιζ. Ήταν μια τόσο βαρύγδουπη δήλωση που δύο χρόνια μετά ακόμα ιντριγκάρει. Ο Απόστολος Γκλέτσος επαναφέρει στην δημοσιότητα το θέμα που προκάλεσε συζήτηση, μετά τη νέα του συνέντευξη.

Αυτή τη φορά, ο Απόστολος Γκλέτσος γίνεται ακόμα πιο συγκεκριμένος.

Μιλώντας στο περιοδικό Votre Beaute, ο δήμαρχος Στυλίδας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν και πολύ ωραία. Πάρτε το και πάμε παρακάτω».

«Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της Στυλίδας αποκάλυψε ότι οι δημότες του τον στήριξαν με απρόσμενο τρόπο μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

«Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας. «Δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους» μου λέει. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν «δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;». Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».

Δείτε το βίντεο και τα σχόλεια που έγιναν στο Πρωινό

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα