H ομάδα του Happy Day στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις ευχές για το νέο μωρό

H ομάδα του Happy Day στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις ευχές για το νέο μωρό

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός υποδέχτηκαν το πρωί της Παρασκευής το νέο μέλος της οικογένειας τους. Η παρουσιάστρια του Happy Day, είχε αποφασίσει να σταματήσει από την εκπομπή την Παρασκευή και στις 8 το πρωί της ίδιας μέρας έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας τους. Το όνομα του θα είναι Ιωάννης – Εφραίμ! Το Ιωάννης είναι για να τιμήσουν τον πατέρα του Θέμη Σοφού, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια και το Εφραίμ για να τιμήσουν τον Άγιο στον οποίο πιστεύουν και οι δυο.

Σύσσωμη η ομάδα του Happy Day – και όχι μόνο -βρέθηκε στο μαιευτήριο για να δώσει από κοντά τις ευχές της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μερικά ενσταντανέ με την παρουσιάστρια να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

«Να μας ζήσει ο Γιάννης!! Έρχονται πολλές #happyday για τη @stam_tsimtsili με τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα!!» έγραψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Απέραντη αγάπη και χαμόγελα για τον ερχομό του Γιάννη!!! Όλη του η ζωή να είναι γεμάτη happy days!!!!» ευχήθηκε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μαίρη Παλιαλέξη.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα