Ενθουσιασμένος ο Κάρολος με το τρίτο εγγόνι του

Ο πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε σήμερα ότι είναι «ενθουσιασμένος» για τη γέννηση του τρίτου εγγονού του, του δεύτερου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, 69 ετών, εξέφρασε τη «μεγάλη χαρά του που απέκτησε ένα νέο εγγόνι».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα νέα» υπογράμμισε, μιλώντας εκ μέρους και της συζύγου του Καμίλας.

Κανονιοβολισμοί ερρίφθησαν νωρίς το απόγευμα στο Λονδίνο προς τιμή του μικρού πρίγκιπα, πέμπτου στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, ενώ ήχησαν και οι καμπάνες στο Ουεστμίντστερ για χάρη του μικρούλη.



Η 36χρονη Κέιτ γέννησε χθες στις 11.01 τοπική ώρα το αγοράκι της, το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας εξερχόμενη από το νοσοκομείο, για να επιστρέψει, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, στο κατοικία τους, στα ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δούκας του Κέιμπριτζ δήλωσε ότι είναι «πολύ ευτυχισμένος» που απέκτησε τρίτο παιδί και αστειεύτηκε ενώπιον των δημοσιογράφων: «Τρεις φορές μεγαλύτερες έγνοιες τώρα».

Εξάλλου, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το όνομα που θα επιλεγεί για το νεογέννητο πρίγκιπα. «Φαβορί» στα γραφεία στοιχημάτων είναι το όνομα Άρθουρ.

«Το Άρθουρ είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή» είπε ο Χάρι Άιτκενχεντ, ο εκπρόσωπος τύπου του πρακτορείου στοιχημάτων Coral.

«Τζέιμς, Αλβέρτος και Φίλιππος (το όνομα του προπάππου του) βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων ονομάτων και κάθε άλλο όνομα θα προκαλούσε τεράστιο σοκ» σύμφωνα με τον ίδιο.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα