Σοκάρει η κατάθεση κατά γνωστού ηθοποιού: Μου έδωσε παραλυτικό χάπι και με βίασε

Με ακόμα μία κατάθεση – «καταπέλτη» συνεχίστηκε η δίκη του Bill Cosby, που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος δεκάδων γυναικών.  Συνολικά, 57 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον 81χρονο ηθοποιό για βιασμούς, παρενοχλήσεις ή και ανάρμοστη συμπεριφορά, με την ακροαματική διαδικασία να διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Pennsylvania.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον «χορό» των αποκαλύψεων άνοιξε η Heidi Thomas, που υποστήριξε ότι ο Cosby την νάρκωσε και την κακοποιούσε επί τέσσερις ημέρες. Για παρόμοια πράξη κατήγγειλε τον ηθοποιό και η Janice Dickinson, περιγράφοντας στο δικαστήριο όσα έζησε το 1982, οπότε και ήταν 27 ετών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρώην μοντέλο, ο Cosby τη συμβούλεψε να πάρει ένα παυσίπονο για τους πόνους περιόδου, ωστόσο, με αυτό που της έδωσε παρέλυσε και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Όπως κατήγγειλε, ο ηθοποιός την βίασε,  στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στην λίμνη Τάχο.

«Ήρθε από πάνω μου και μπήκε μέσα μου χωρίς τη συναίνεσή μου. Τα έβλεπα όλα, αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω. Θυμάμαι ότι ο Cosby μύριζε τσιγάρα και εσπρέσο. Ξαφνικά, είχα από πάνω μου τον μπαμπάκα της Αμερικής, που τον ήξεραν όλοι από την τηλεοπτική του σειρά. Ένας παντρεμένος άντρας, πατέρας πέντε παιδιών με βίαζε κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό, ούτε καν να φωνάξω», περιέγραψε.

Και συνέχισε: «το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα συνέλθει. Δεν θυμόμουν πολύ καλά τι είχε συμβεί. Ένιωθα, όμως, έντονο πόνο στον κόλπο και είδα ίχνη σπέρματος ανάμεσα στα πόδια μου. Όταν του το είπα, ο Cosby με κοιτούσε σα να είμαι τρελή. Ήθελα να του ρίξω μπουνιά στα μούτρα!».

 

peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα