Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Αισθητά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, τρεισήμισι μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο, όπως αναφέρει ο η εφημερίδα Espresso. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο δημοφιλής παρουσιαστής πηρε σήμερα εξιτήριο από το Ασκληπειο Βούλας και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και θα συνεχίσει τις θεραπείες αποκατάστασης. Δειτε στο τέλος το βίντεο.

Πολλές λεπτομέρειες για την υγεία του παρουσιαστή δεν δίνονται, ωστόσο όπως διαβάζουμε, οι πρόσφατες νευρολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έδειξαν ότι κατι θετικό αρχίζει να αχνοφαίνεται με τα χαμόγελα να επανέρχονται στα πρόσωπα γιατρών, συγγενών και νοσηλευτών.

Τα πράγματα είναι ολοένα πιο ενθαρρυντικά με τους συγγενείς και τους φίλους του να κοιτάζονται στα μάτια και να χαμογελούν.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη γνωρίζει ότι ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς, δύσκολος και θα χρειαστεί υπομονή. Μα κάθε μέρα που περνάει είναι μια νίκη για τον άνθρωπό τους, καθώς σε κάθε του αναμέτρηση όλο και κερδίζει.

.govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα