Ο πρίγκιπας Χάρι και η καλή του Μέγκαν έρχονται στη Ζάκυνθο

Αφίξεις γαλαζοαίματων περιμένει τον ερχόμενο Μάιο η Ζάκυνθος! Το πιο hot ζευγάρι του πλανήτη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ, επέλεξαν να επισκεφθούν στις αρχές Μαΐου το πανέμορφο νησί του Ιονίου, όπου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», θα μείνουν για λίγες ώρες στο πλαίσιο... προγαμιαίου ταξιδιού τους στη Μεσόγειο!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το μελλόνυμφο ζευγάρι θα καταπλεύσει στο νησί με θαλαμηγό, λίγο πριν από την τέλεση του πολυαναμενόμενου γάμου του στον οίκο των Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου, ενώ θα επισκεφτεί και άλλα ελληνικά νησιά για να χαλαρώσει κολυμπώντας στις γαλάζιες θάλασσές μας και ρουφώντας «ήλιο».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Castelli» Σπύρος Λουγάρης έκανε γνωστή την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στο facebook, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι θα είναι ευπρόσδεκτο από τους κατοίκους της Ζακύνθου: «Μόλις ενημερωθήκαμε ότι ο βασιλικός υψηλότατος πρίγκιπας Ερρίκος της Ουαλίας (γνωστός και αγαπητός ως πρίγκιπας Χάρι) και η Μέγκαν Μαρκλ θα φθάσουν στη Ζάκυνθο σε μια μονοήμερη ενδιάμεση στάση ενός ταξιδιού στις αρχές Μαΐου, πριν από τον γάμο τους».

Πάντως, σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με άτομα του στενού περιβάλλοντος του κ. Λουγάρη, διάψευσαν ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε αναφορά του ξενοδόχου στη βρετανική εφημερίδα ή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ενας άλλος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου δήλωσε στην ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail»: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του δεν θα περάσουν τη νύχτα στη Ζάκυνθο. Θα έρθουν μόνο για την ημέρα».

Το φονικό στον Λαγανά

Αμέσως μετά αναφέρεται το αιματηρό περιστατικό του περασμένου Ιουλίου, με θύμα τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα Μπάκαρι Χέντερσον, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό έξω από μπαρ του Λαγανά, ενώ παρατίθενται και άλλα δυσφημιστικά περιστατικά για το δημοφιλές θέρετρο.

Πάντως, παρά τις προσπάθειες να διατηρηθεί μυστική η επίσκεψη του ζευγαριού, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάνε και στην Κέρκυρα, γενέτειρα του παππού του πρίγκιπα Χάρι, Φιλίππου, και ότι θα κάνουν βόλτες σε όλα τα Επτάνησα. Ενδεχομένως το ταξίδι να συμπέσει με την πρώτη επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου στην Ελλάδα, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα