Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης - Πότε θα γίνει η κηδεία

Έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 61 χρόνων ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου το 1957 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών.

Τους τελευταίους μήνες ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ανέβαινε τον προσωπικό του «Γολγοθά» με διακριτικότητα. Τα φετινά Χριστούγεννα όμως -τα τελευταία του Χριστούγεννα) ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για εκείνον που συνέχιζε να δίνει μάχη, αλλά αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο Χρήστος Σιμαρδάνης αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, Συγκεκριμένα είχε κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στο γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

“Έμεινε μέσα για περίπου 15 ημέρες. Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία του με θάρρος, όπως συνηθίζει να κάνει γενικότερα σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής, και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά”, έλεγε τότο πρόσωπο από το περιβάλλον του. Και η αλήθεια είναι πως οι μήνες που ακολούθησαν ήταβν δύσκολη, αλλά εκείνος κατάφερε να μείνει δυνατός και αισιόδοξος ως το τέλος.

Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.

Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Αυθαίρετοι», «Η νταντά», οι «Τρεις Χάριτες», στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Πέτρινα Χρόνια», «Ο έρωτας του Οδυσσέα», «Βίος και πολιτεία», «Safe Sex», «Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο», «Ο Ηλίας του 16ου».

Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Πέμπτη (15/3), από το Νεκροταφείο Ζωγράφου, στις 13:45. Οι οικείοι του επιθυμούν αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα