Σάρλοτ: Η μικρή πριγκίπισσα μιλά ήδη και ισπανικά

Σάρλοτ: Η μικρή πριγκίπισσα  μιλά ήδη και ισπανικά

Τι κι αν είναι μόλις δύο ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι… λαλίστατη και μάλιστα σε δύο γλώσσες. Λίγο πριν τα τρίτα της γενέθλια, η χαριτωμένη μικρή πριγκίπισσα μιλάει ήδη και ισπανικά, χάρη στις ώρες που περνά με την Μαρία Τουριόν Μποράγιο, την γκουβερνάντα της

Αν και, προς το παρόν, λέει μόνον λίγες λεξούλες, όλοι ελπίζουν ότι η κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ (Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, αντιστοίχως) δεν θα αρκεστεί μόνον στα αγγλικά, που είναι η μητρική της γλώσσα, και τα ισπανικά. Γιατί της αρέσει να μιλάει.

«Είναι πολύ γλυκιά κι όλο εμπιστοσύνη στον εαυτό της, δεν βάζει γλώσσα μέσα» λέει, στο People, μια πηγή. «Είναι τόσο ευγενική, αλλά και όλο ενέργεια και κέφι. Έχει καλούς τρόπους». Μετά από αυτό, το μόνο που περιμένουμε ν' ακούσουμε είναι ότι η μικρή γαλαζοαίματη κάνει ήδη την τέλεια υπόκλιση.

Προσφάτως, η Σάρλοτ πήγε νηπιαγωγείο, οι γονείς της ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες της κορούλας τους στο Kensington Palace να ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα της στο Willcoks Nursery School. Κατά τα φαινόμενα, η μικρούλα θα περάσει καλά στο νηπιαγωγείο, θα είναι με παιδάκια, θα διασκεδάσει τη μοναξιά που νιώθει στο σπίτι όταν λείπει ο μεγαλύτερος αδελφός της Τζορτζ.

«Της λείπει ο Τζορτζ, όταν αυτός είναι σχολείο, βαριέται όταν δεν είναι σπίτι. Πάντα ρωτάει πότε θα γυρίσει σπίτι ο Τζορτζ» λέει, στο In Touch, μια άλλη πηγή.

Ο μπαμπάς Ουίλιαμ είναι, ωστόσο, επιφυλακτικός. «Θα είναι μπελάς, όταν μεγαλώσει. Όλοι οι μπαμπάδες μου το λένε - πρόσεχε τα μικρά κοριτσάκια» είχε εξομολογηθεί, στο Closer, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.

 

cnn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

-
Σχολιάστε το άρθρο: