Η καλαισθησία κάνει κακό στην κατάθλιψη

Η μόδα σε περίοδο κρίσης είναι σαν το χαμόγελο. Όμορφα ρούχα, καλαίσθητα παπούτσια, αξιοπρόσεκτα αξεσουάρ, σε προσιτές τιμές, κάνουν την καθημερινότητά μας λιγότερο γκρίζα.

Από αύριο στις αίθουσες της «Αθηναΐδας» σχεδόν πενήντα αξιόλογοι Έλληνες σχεδιαστές ρούχων, κοσμημάτων, γυαλιών, παπουτσιών και άλλων αξεσουάρ, θα παρουσιάσουν τις εμπνεύσεις και τις δημιουργίες τους σε αντιπροσώπους, εμπόρους αλλά και στο κοινό.

Νέα παιδιά οι περισσότεροι, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους κι έχουν αποσπάσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. «Η επιλογή μας είναι πολύ αυστηρή», λέει η «οικοδέσποινα» της έκθεσης, η Antigoni V, που για δεύτερη φορά, στον ίδιο χώρο, παρουσιάζει αυτή την έκθεση των δημιουργών που επένδυσαν στην Ελλάδα της κρίσης και δικαιώνονται. «Κάθε σχεδιαστής που συμμετέχει στην έκθεση είναι μέρος μιας αλυσίδας, που σκοπό έχει να αναδείξει την Ελλάδα της καλαισθησίας, στέλνοντας παράλληλα κι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα: Η κρίση καταπολεμάται με την τέχνη, την έμπνευση, τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα των νέων», τονίζει η εμπνεύστρια της διοργάνωσης.

Η Andydote Fashion Fair είναι μια εμπορική έκθεση, διάρκειας τεσσάρων ημερών, που έχει στόχο να αποτελέσει έναν θεσμό για την ανάδειξη των Ελλήνων δημιουργών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σχεδιαστές και brands ενώνονται και συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με ένα κοινό σκοπό: να συστηθούν σε εμπόρους και κοινό. Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν για τέσσερις ημέρες και σε έναν χώρο επιλεγμένους Έλληνες σχεδιαστές και brands με υψηλής αισθητικής είδη μόδας. Οι σχεδιαστές καθώς και τα brands θα λάβουν μέρος σε μια exclusive έκθεση με αισθητική και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Μία έκθεση μόδας απευθυνόταν μέχρι σήμερα αποκλειστικά σε εμπόρους. Η Andydote Fashion Fair ήδη από την πρώτη της διοργάνωση καινοτόμησε και καλωσόρισε όλους όσους ενδιαφέρονται να την επισκεφθούν: η Andydote Fashion Fair θα είναι και πάλι ανοιχτή για μια μέρα μόνο (Δευτέρα 11.9) και για το κοινό, με σκοπό να συστηθούν οι δημιουργοί και τα προϊόντα τους στο ευρύτερο κοινό, αλλά και να πραγματοποιήσουν – εφόσον το επιθυμούν – λιανικές πωλήσεις.

Τις τρεις πρώτες μέρες της έκθεσης (8.9-10.9) η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την εμπορική τους κάρτα (επωνυμία εταιρείας - ΑΦΜ). Την τελευταία μέρα της έκθεσης (11.9.2017) η είσοδος επιτρέπεται και στο κοινό.

Αγκαλιάστε τους νέους Έλληνες δημιουργούς!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα