Τραγικά νέα: Πεθαίνει η μητέρα διάσημης παρουσιάστριας

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνά διάσημη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, καθώς η μητέρα της διεγνώσθη με σπάνια ασθένεια και οι γιατροί της δίνουν λίγους μήνες ζωής!

Μάλιστα, τα τραγικά νέα, ανακοίνωσε η ίδια η 64χρονη μητέρα της στην παρουσιάστρια και την αδελφή της.
Ο λόγος για την Katie Price, η οποία παραδέχτηκε τα τραγικά νέα στο περιοδικό People. Όπως εξήγησε η μαμά της πάσχει από μία σπάνια ασθένεια στο συκώτι και οι γιατροί δεν της δίνουν πολύ καιρό ζωής! Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια η μητέρα της, έχοντας στο πλευρό τον θεράποντα γιατρό της.

Η ίδια η 64χρονη Amy αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι δύο της κόρες. Η μικρότερη είπε να ψάξουν στην google να μάθουν περισσότερα για την ασθένεια, αντίδραση που ελάφρυνε την κατάσταση και έκανε τους πάντες – μαζί με το γιατρό – να ξεσπάσουν σε γέλια.

Όσο για την Price, όπως εξηγεί η μαμά της, από τη μέρα που έμαθε τα τραγικά νέα, κάνει ο, τι περνάει από το χέρι της για να την διασκεδάζει και να ελαφρύνει την κατάσταση. Και τα έχει καταφέρει, αφού όπως τονίζει η Amy: «Έχει πολύ χιούμορ και κάνει τον κόσμο να γελάει». Και η ίδια η παρουσιάστρια παραδέχεται ότι είναι μία τραγική κατάσταση, αυτή που βιώνουν και θέλει να την παλέψουν με τη μαμά της, χωρίς, όμως, να χάσουν την αισιοδοξία και την καλή διάθεση.

Και να σκεφτείς ότι τα τραγικά νέα, ήρθαν λίγες μέρες μετά το χωρισμό της διάσημης παρουσιάστριας, από τον τρίτο σύζυγό της, Kieran Hayler, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι για πολύ καιρό διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη νταντά των παιδιών.
mothersblog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα