Ζάκυνθος: Σοκ από την δολοφονία του 37χρονου. Τι εξετάζει η αστυνομία

Σόκαρε την τοπική κοινωνία η  άγρια δολοφονία 37χρονου από 34χρονο .Το τραγικό περιστατικό,  έγινε χθες στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου και συγκεκριμένα στην περιοχή ΚΤΕΟ, ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Η αστυνομία εξετάζει το σενάριο της βεντέτας

Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου, ενώ στην κατοχή του 37χρονου θύματος βρέθηκε πιστόλι 9 mm.

Ακόμα, στον ευρύτερο χώρο του περιστατικού βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε  34χρονο έλληνα, ο οποίος στερείτο σχετικής άδειας και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, υπό αυστηρή φύλαξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αντίποινων από την οικογένεια του θύματος.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του άτυχου 37χρονου, ζήτησε 48ωρη προθεσμία από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου για να απολογηθεί, ενώ ο άλλος 34χρονος αναμένεται σήμερα να αφεθεί ελεύθερος.

Στο μεταξύ, σήμερα στις 17:00 το απόγευμα πρόκειται να τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον δολοφονημένο 37χρονο, στο ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, στο Καλαμάκι Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα