Γνωστός τραγουδιστής: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου ....

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς». Τον ύπνο του έχει χάσει ο Γιώργος Γιασεμής, ο οποίος μπήκε άθελά του στο στόχαστρο μερίδας φανατικών και ακραίων ομάδων της γειτονικής χώρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στην «Εspresso», σοκάρει με τις αποκαλύψεις του και τις περιγραφές των μηνυμάτων εκφοβισμού που λαμβάνει στο facebook και σε άλλα social meda, μέσα από τα οποία απειλούν να τον «φάνε»! Κι όλα αυτά εξαιτίας μιας συνέντευξης που έδωσε πρόσφατα.

«Εχουν ακουστεί πάρα πολλά για μένα. Εχουν πει ότι είμαι gay και χρήστης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Μ’ έχουν πει Αλβανό, το οποίο δεν είναι ντροπή. Αν ήμουν, θα το έλεγα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Από την ημέρα που η εν λόγω συνέντευξη δημοσιεύτηκε, άρχισε ένας εφιάλτης χωρίς τέλος για τον Γιώργο. Οπως ισχυρίζεται ο ίδιος, οι λογαριασμοί του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με απειλητικά μηνύματα Αλβανών χρηστών, οι οποίοι τον βρίζουν με χυδαία λόγια και του συνιστούν να φυλάγεται, διότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα!

«Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν ήμουν Αλβανός, να βγω και να το δηλώσω δημοσίως. Θα ήμουν μάλιστα πολύ περήφανος. Η καταγωγή μου, όμως, είναι ελληνική. Θα ήθελα λοιπόν να γίνει κατανοητό στους “φίλους” που με στοχοποίησαν άδικα πως δεν τίθεται κανένα θέμα ρατσισμού. Εχω φίλους Αλβανούς και θαυμαστές και διασκεδάζουμε μαζί πολύ ωραία! Το ξαναλέω, δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ ρατσιστής. Δεν ανέχομαι, όμως, να απειλεί τη ζωή μου μέσω διαδικτύου μια μικρή μερίδα ανθρώπων που εσκεμμένα επιθυμούν να προκαλέσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει» δηλώνει ο τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος.

Και συνεχίζει: «Θα απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να τελειώσει αυτή η μεγάλη και άδικη ταλαιπωρία για μένα και τους οικείους μου. Το σκηνικό που ζω τις τελευταίες ημέρες είναι εφιαλτικό».

Ο Γιώργος Γιασεμής προτίθεται, επίσης, να κινηθεί νομικά, προωθώντας το υλικό με τα απειλητικά μηνύματα στις αρμόδιες Αρχές ώστε να τιμωρηθούν όλοι όσοι αποφάσισαν να παίξουν με τη ζωή και το όνομά του.

«Ταξιδεύω συχνά σε βαλκανικές χώρες για συναυλίες και live εμφανίσεις. Με έχουν καλέσει και στην Αλβανία, αλλά αυτή τη στιγμή μού είναι αδύνατον να αποδεχτώ την εν λόγω πρόσκληση. Η μερίδα αυτών των λίγων αλλά φανατισμένων ανθρώπων δεν μου αφήνει περιθώρια για το αντίθετο. Αρκετοί Ελληνες κάνουν extra στην Αλβανία και ο κόσμος, όπως έχω μάθει, είναι πολύ ζεστός. Αγαπάνε το λαϊκό τραγούδι και είναι γλεντζέδες» αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τον Απρίλιο του 2018 θα εμφανιστεί στο Ισραήλ σε ένα θεαματικό concert!

Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει προβλήματα με μια μερίδα Αλβανών, οι οποίοι τον απειλούν, ωστόσο για τους Βούλγαρους ο Γιώργος Γιασεμής είναι σούπερ σταρ!

Στις live εμφανίσεις του στη Σόφια τα τελευταία χρόνια τα εισιτήρια εξαντλούνται σχεδόν από την πρώτη μέρα, ενώ στα γνωστά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας για extra λαϊκές βραδιές δεν πέφτει καρφίτσα. Είναι ο μόνος Ελληνας καλλιτέχνης που έχει υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο με τη Planeta, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της χώρας, και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του ταυτόχρονα με την Ελλάδα. Μάλιστα, το καλοκαιρινό ντουέτο του «Ξαφνικά» με τη διάσημη Βουλγάρα τραγουδίστρια Ανέλια ξεπέρασε τις 5.000.000 προβολές στο YouTube και αποτελεί «ύμνο» διασκέδασης στη γειτονική χώρα. Στις 3 Σεπτεμβρίου ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο Ντεντελίνο, καλεσμένος του δημάρχου της πόλης, για να πάρει μέρος σε εορταστικές εκδηλώσεις και να διασκεδάσει τον κόσμο με τις επιτυχίες του.

Πρόσφατα ταξίδεψε στο Σεντίεβο και τραγούδησε στο πριβέ πάρτι γενεθλίων του καλού του φίλου και δημάρχου της πόλης Γκεόργκι Ντιμιτρόφ, με καλεσμένους την ελίτ της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και του πολιτικού κόσμου της Βουλγαρίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα