Ζωή Λάσκαρη: Τα τελευταία γενέθλια - Ηταν τα ωραιότερα της ζωής μου

Η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή λασκαρή έφυγε από τη ζωή εχτές Παρασκευή. Η Ζωή Λάσκαρη γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια στις 12 Δεκεμβρίου το 2016 πάνω στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» του πολυχώρου «Αθηναϊς» όπου πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Νύφη Κουράγιο.

«Ήταν τα ωραιότερα γενέθλια μου, δεν μου έχει ξανασυμβεί με τον κόσμο και με όλους τους συναδέλφους χωρίς να το ξέρω» δήλωσε η Ζωή Λάσκαρη η οποία στη συνέχεια κοίταξε την κάμερα και αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία λέγοντας πως έκλεισε τα 73.

«Του χρόνου πάμε για τα 74, πρώτα ο Θεός, γεροί να είμαστε. Μέσα μου νιώθω πάρα πολύ παιδάκι, αλλά ο χρόνος είναι χρόνος.»

Οι συνεργάτες της στο θέατρο, της είχαν ετοιμάζει μια όμορφη έκπληξη την οποία δεν φύλαξαν για τα καμαρίνια αλλά γιόρτασαν όλοι μαζί με το ενθουσιασμένο κοινό τα γενέθλια της μεγάλης ηθοποιού, που έμελλε να είναι τα τελευταία της.

Μετά το τέλος της παράστασης, μια εντυπωσιακή και λαμπερή τούρτα με τα αρχικά του ονόματός της Ζ.Λ. έφτασε στη σκηνή και η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη χαρά της.

Η λαμπερή ηθοποιός έσβησε το κεράκι της εν μέσω θερμού χειροκροτήματος από κοινό και συνεργάτες.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα