Kαρφιά από Κωστόπουλο στην Μπαλατσινού για το ειδύλλιο με τον Κικίλια!

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του νέου ειδυλλίου -που έγινε talk of the town- της πρώην γυναίκας του Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε φωτογραφία του με τον γιο του στην παραλία, την οποία συνόδευσε, με ένα μήνυμα-καρφί!

«Είδαμε και αποείδαμε με τις γυναίκες και μείναμε μόνο άντρες» έγραψε ο πρώην ισχυρός άντρας των media, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο, έχοντας στην παρέα του τον κούκλο γιο του Μάξιμο. Μπαμπάς και γιος πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό, την ώρα που και η Τζένη Μπαλατσινού ζει όμορφες στιγμές στην Πάτμο, στο πλευρό του νέου συντρόφου της Βασίλη Κικίλια.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πώς... υποδέχτηκε την είδηση για τα νέα δεδομένα στη ζωή της πρώην συζύγου του ο Πέτρος Κωστόπουλος, ωστόσο είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής επιστρατεύει πάντα το χιούμορ για να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο νησί των ανέμων, στο νησί της Αποκάλυψης η Τζένη Μπαλατσινού περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της Νέας Δημοκρατίας. Λίγες ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατά πιασμένο χέρι χέρι στα σοκάκια του νησιού και η είδηση... ταξίδεψε στα πηγαδάκια της showbiz με... ταχύτητα φωτός!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα