Ρομάν Πολάνσκι: Και τρίτη καταγγελία εναντίον του για βιασμό ανήλικης

Νέα καταγγελία για τον Ρομάν Πολάνσκι είδε το φως της δημοσιότητας. 44 χρόνια μετά, μία γυναίκα αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει πως βιάστηκε από τον Πολωνό σκηνοθέτη όταν ήταν 16 ετών.

Η 60χρονη, σήμερα, γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία εμφανίστηκε με το μικρό της όνομα, Ρόμπιν, ανέφερε ότι βιάστηκε από τον Πολάνσκι το 1973.

«Την επόμενη μέρα, αφού έγινε, το είπα σε μια φίλη μου, ότι ο κύριος Πολάνσκι το έκανε αυτό», είπε η Ρόμπιν την Τρίτη στα ΜΜΕ και πρόσθεσε: «Ο λόγος που το κράτησα μέχρι τώρα μέσα μου ήταν γιατί δεν ήθελα ο πατέρας μου να κάνει κάτι που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του».

Αυτή είναι η τρίτη κατηγορία βιασμού κατά του Πολωνού σκηνοθέτη. Ο 84χρονος σήμερα Πολάνσκι είχε δικαστεί για το βιασμό μιας 13χρονης, κοπέλας  το 1977, ονόματι Σαμάνθα Γκέιμερ. και είχε μπει μάλιστα και φυλακή.  Τελικά όμως μπόρεσε να διαφύγει στη Γαλλία και έκτοτε ζει στην Ευρώπη.

Τον σκηνοθέτη είχε καταγγείλει για βιασμό το 2010 και η βρετανίδα ηθοποιός Σάρλοτ Λιούις. Οπως υποστήριξε την είχε βιάσει όταν η ίδια ήταν 16 ετών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα