Είναι σαν αγελάδα: Τα ανάρμοστα σχόλια της Βατίδου για γυναίκα με αυτοάνοσο

Ο τηλεοπτικός σταθμός Έψιλον, προκειμένου να γεμίσει το πρόγραμμά του και αφού η σεζόν ολοκληρώθηκε, αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό του νέα πρόσωπα και εκπομπές!

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να εντάξει την καλοκαιρινή εκπομπή «Summer Style» και να εμπιστευτεί την παρουσίασή της στην Εύη Βατίδου.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο και η παρουσιάστρια έκανε το πιο μεγάλο φάουλ που θα μπορούσε να κάνει στον αέρα! Διαβάστε παρακάτω…

Τι εννοώ; Θα σας εξηγήσω αμέσως…Αναφέρθηκαν στο μοντέλο Winnie Harlow, η οποία επισκέφτηκε την χώρα μας, μαζί με τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να αναφερθεί στο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Winnie, τόνισε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ περίεργη η όψη της», αναφερόμενη στο αυτοάνοσο νόσημα που ακούει στο όνομα λεύκη.

Μάλιστα, μετά την προβολή ενός βίντεο που είχαν ετοιμάσει για το μοντέλο, η παρουσιάστρια τόνισε: «Το Σάββατο, εκεί που περπατούσα μαζί με την κόρη μου, βλέπω αυτή την κοπέλα, που δεν την ήξερα, και λέω στην κόρη μου «Α κοίτα! Αυτή η κοπέλα είναι σαν αγελάδα», αναφερόμενη για άλλη μία φορά στο αυτοάνοσο νόσημα.

Αλλά όλο αυτό δεν σταμάτησε εκεί! Ένα μέλος του πάνελ χαρακτήρισε την 22χρονη καλλονή…  «Δαλματίας», σχόλιο που συνοδεύτηκε από χαμόγελο τύπου «είπα χαριτωμενιά και με δείχνει και η τηλεόραση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα