Ταύρος σε υαλοπωλείο η Μίνα Αρναούτη, μετά από τις δηλώσεις της Αμαρυλλίς

Ταύρος σε υαλοπωλείο η Μίνα Αρναούτη, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε η Αμαρυλλίς σε ραδιοφωνική εκπομπή. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της ανέφερε ότι η στάση της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου, σε ό,τι αφορά όσα ακολούθησαν τη μοιραία βραδιά, δεν τη βρίσκει σύμφωνη.

«Δεν θα είχα σε καμία περίπτωση αυτή τη στάση, την οποία έχουν δείξει αυτά τα δύο κορίτσια, η οποία είναι αδικαιολόγητη, αψυχολόγητη ή μπορεί να είναι δικαιολογημένη, γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων. Η Μίνα Αρναούτη δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω και στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook εξαπέλυσε και πάλι μύδρους, αυτή τη φορά θυμίζοντας κάτι από... Πυθία! Αφού αναπαρήγαγε το σχόλιο που έκανε η τραγουδίστρια, πρόσθεσε: «Εχω και εγώ κάτι για σένα, Αμαρυλλίς: Μπορεί να είσαι ατάλαντη, αλλά μπορεί και να μην είσαι! Αυτά».

δικτυακή κόντρα

Κι έτσι, γίναμε μάρτυρες ακόμα μίας διαδικτυακής κόντρας ανάμεσα στην 30χρονη κοπέλα και σε φίλους και θαυμαστές του Παντελίδη, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του καλλιτέχνη, που την κατηγορούν ότι ξέρει και δεν μιλά για όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά. Αλλωστε, η συνεπιβάτιδα του Παντελίδη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, συνηθίζει να μιλά και να απαντά μέσα από τα social media για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες. «Γιατί τέτοιος χλευασμός για μια κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα και πέρασε πέντε μήνες στο νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει σταθεί; Φταίω σε κάτι; Ηπιε... ήπιαμε και εμείς... Πώς να τον αποτρέψω; Εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου» ήταν το πρώτο ξέσπασμα στο facebook, οκτώ μήνες μετά το δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα