Ελληνίδα τραγουδίστρια αποχώρησε από συνεργασία γιατί δέχτηκε bullying

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη στην ραδιοφωνική του εκπομπή «Follow Us» στον «Fresh Radio» μιλά για όλους και για όλα. Πιο ανανεωμένη από ποτέ αναφέρεται στο νέο της look, την καλοκαιρινή της περιοδεία και τα νέα της τραγούδια. Αν και όπως παραδέχεται μικρή ονειρευόταν να γίνει γιατρός, τελικά το τραγούδι ήταν αυτό που την κέρδισε. «Θεωρώ ότι το τραγούδι σε επιλέγει, δεν επιλέγεις εσύ το τραγούδι», αναφέρει χαρακτηριστικά .

Παρότι οι γονείς της είχαν άγχος όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει τραγουδίστρια, ποτέ δεν έφυγαν από το πλευρό της, ενώ σήμερα δεν σταματούν να καμαρώνουν γι΄αυτή. Η Αμαρυλλίς δεν κρύβει πως λίγο πριν έρθει η επιτυχία σκέφτηκε να τα παρατήσει, καθώς ένιωθε πως κάτι της λείπει. «Είμαι αρκετά υπερήφανος και τελειομανής άνθρωπος και όταν κάτι δεν μου αρμόζει από θέμα κατάστασης, δεν μπορώ να το δεχτώ», τονίζει.

Χωρίς να διστάζει δηλώνει πως έχει δεχτεί bullying σε συνεργασία της, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποχωρίσει. Αν και είναι υπέρ των talent shows, θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά να συμμετάσχει ως κριτής, δεδομένης της ευθύνης που φέρει αυτή η θέση. Όσο για τον τυφώνα «Survivor» παρότι το παρακολουθούσε, δεν θα έπαιρνε μέρος. «Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, έχει και αυτό μια ρίζα όπως όλα τα άλλα. Ίσως ο κόσμος έχει αυτή την ανάγκη, εθελοτυφλούμε, μας ευχαριστεί, μας διασκεδάζει, δεν ξέρω», παραδέχεται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα