Μαρία Μενούνος: H μάχη με τον όγκο στον εγκέφαλο

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της έδωσε η Μαρία Μενούνος, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν η συζήτηση έφτασε στη μάχη που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

«Ελπίζω ότι θα καταφέρει να μπει στη λίστα των επιζώντων, γιατί ανησυχώ πολύ για εκείνη» είπε στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Sunday Night with Megyn Kelly», κάνοντας και την ίδια να δακρύσει. «Κανείς δεν θέλει να χάσει τη μητέρα του» πρόσθεσε. Μιλώντας για τη δική της διάγνωση με καλοήθη όγκο του εγκεφάλου, ωστόσο, επεσήμανε ότι το είδε ως δώρο γιατί, όπως εξήγησε, έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

«Νομίζω ότι ήταν ένα δώρο, γιατί είχα ανάγκη να αλλάξω τη ζωή μου. Επρεπε να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο έκανα τα πάντα» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι φοβήθηκε πρώτη φορά πως μπορεί να έχει όγκο όταν άρχισε να απαριθμεί τα συμπτώματα που είχε στον γιατρό της και συνειδητοποίησε ότι ήταν ίδια με αυτά της μητέρας της.

Οταν εκείνος της ανακοίνωσε πως έχει μηνιγγίωμα και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, η Μενούνος έβαλε τα γέλια: «Σ’ εκείνο το σημείο σκέφτηκα πως είναι αστείο. Πώς μπορούσε να συνέβαινε κάτι τέτοιο;»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα