Μάριος Ιωαννίδης: Τον περίμενε θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο!

Την αποθέωση γνώρισε ο Μάριος Ιωαννίδης κατά την επιστροφή του στην Κύπρο, με τους φανατικούς υποστηρικτές του να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Μετά τον τελικό του Survivor, την περασμένη Τετάρτη, ο «τρελο-Κύπριος» το γιόρτασε με τους πρώην συμπαίκτες του και έδωσε συνέντευξη στο Survivor Πανόραμα, ενώ τις τελευταίες του μέρες στην Αθήνα παρακολούθησε την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά, στο Δελφινάριο, αλλά και διασκέδασε, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Δεκάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να υποδεχθούν τον Μάριο, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, αλλά και Μαχητές, ενώ εκείνος φωτογραφήθηκε μαζί τους και δεν δίστασε να… τους δώσει το τρόπαιο του Survivor.

«Νιώθω νικητής με όλο αυτό τον κόσμο. Κανείς δεν περιμένει πως μέσα από ένα παιχνίδι θα γίνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω αυτό τον κόσμο να τον έκανα περήφανο σαν Κύπριος. Το να είσαι νικητής στην αγάπη του κόσμου είναι πιο σημαντικό από κάθε έπαθλο», δήλωσε ο ίδιος στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ στην ερώτηση αν θα πήγαινε ξανά στο Survivor αποκάλυψε πως «σε τρία τέσσερα χρόνια μπορεί να γίνει ένα all-star με τους καλύτερους παίκτες. Αν γίνει, μπορεί να το σκεφτώ να ξαναπάω».

Δείτε στο βίντεο την υποδοχή και τις δηλώσεις του Μάριου:

peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα