Survivor: Το ξέφρενο πάρτι των παικτών

Διάσημοι και μαχητές γλέντησαν σε ένα  ξέφρενο πάρτι στο Λαγονήσι για το τέλος του παιχνιδιού που αγάπησαν τόσοι τηλεθεατές.

Βάζοντας αυτή την φορά όλοι οι παίχτες τα καλά τους ρούχα, οι ίδιοι γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε υπερπολυτελές resort στο Λαγονήσι και φωτογραφήθηκαν με τους φαν που έτυχε να βρίσκονται στο πάρτι.

Την παράσταση έκλεψε ο μεγάλος νικητής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ξυρίστηκε, κουρεύτηκε, έβγαλε τα ρούχα που φορούσε επί 5 μήνες και φωτογραφήθηκε με τους συμπαίχτες του.

Βέβαια ο μεγάλος νικητής ενώ βρέθηκε στο πάρτι στο Λαγονήσι, δεν ακολούθησε την μεγάλη παρέα του Survivor στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Ο  Μάριος Πρίαμος χόρεψε ζεμπέκικο και ξεσήκωσε τους θαμώνες

Η Σόφη Πασχάλη δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Ντάνο, ενώ με την σειρά της η Ειρήνη Κολιδά έβγαλε φωτογραφία με τον Βασάλο, γράφοντας στο Instagram «Κωνσταντίνος μόνο».

 

 

 

#pier #party #survivorgr #survivorgreece #survivor2017 #athensriviera #party #grandresort #grl #athens @eskenazisara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K.niforos (@kostas_nfs) στις Ιούλ 6, 2017, 2:46μμ PDT

About last night. @bo_fugitive #Femaledj#Survivors#Survivorgr#Vickybania#Grandresort#Residentdj#Bo#Housemusiconly#survivorpanoramagreece#Grandpier#Grandbeach#DjVickyBania#Survivorgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Bania (@vickybania) στις Ιούλ 7, 2017, 1:17πμ PDT

<

Τα φιλια μας!!! @gspaliaras #Housemusiconly#Dj#Vickybania#Greece#Survivors#Survivorgr#Femaledj#Survivorgreece#survivorpanoramagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Bania (@vickybania) στις Ιούλ 6, 2017, 2:28μμ PDT

/p>

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα