Η Demy έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία!

This is love για την Demy και τον σύντροφό της, επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου! Εδώ και 11 μήνες η νεαρή τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τεχνολογικό τομέα, και οι εμφανίσεις του ζευγαριού, αν και σπάνιες, δεν είναι πλέον κρυφές.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν προ ημερών την εκπρόσωπό μας στη φετινή Eurovsion και τον νεαρό, που οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της, σε συναυλία της Δέσποινας Βανδή και της Ελενας Παπαρίζου στο Θέατρο Βράχων.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε στην παρέα του και συνεργάτες της τραγουδίστριας, αν και διακριτικό, έδειχνε πολύ ευτυχισμένο. Η Demy, με τη φρεσκάδα των 27 χρόνων της, φορούσε ένα μάξι wrap φόρεμα από δαντέλα, διαφανές, μέσα από το οποίο διακρίνονταν το σορτσάκι και το μπουστάκι της, ενώ ένα υπέροχο τσόκερ ολοκλήρωνε το boho look της. Και δεν ξέρουμε αν ήταν η εντυπωσιακή εμφάνισή της στον χώρο, αλλά ο σύντροφός της δεν είχε μάτια παρά μόνο για εκείνη!

Στο μεταξύ, λίγο πριν γιορτάσουν έναν χρόνο σχέσης, πληθαίνουν οι... φωνές που τους θέλουν να είναι ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση και μάλιστα οι προετοιμασίες για το κοινό μέλλον τους τούς έχουν ενθουσιάσει. Αλλωστε, οι δυο τους βρίσκονται πότε στο σπίτι του ενός και πότε στου άλλου, όταν βεβαίως οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν. Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος ταξίδεψε μέχρι το Κίεβο για να εμψυχώσει την Demy και να τη στηρίξει στη Eurovision και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της, σε κάθε επαγγελματικό βήμα της.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα