Σάλος από τις αποκαλύψεις Μαυρίδη για την Παπαρίζου. Θα κινηθεί νομικά η τραγουδίστρια;

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις του Τόνυ Μαυρίδη για την πρώην σύντροφό του Ελενα Παπαρίζου.

Ο συνθέτης, μουσικός παραγωγός και πρώην μάνατζερ της Ελληνίδας «Number one» τραγουδίστριας σε συνέντευξή του-φωτιά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η Ελενα είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Σουηδία για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ», ενώ εξέφρασε την απορία πώς έζησε μαζί της επί 12 χρόνια!

Ο Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για οικονομικές διαφορές με την Ελενα Παπαρίζου, μιλώντας στο «You Weekly» αναφέρθηκε αρχικά στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν για τρία χρόνια, ύστερα από τη νίκη της τραγουδίστριας στη Eurovision. «Για να καταπολεμήσω το άγχος μου, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν κρατιόμουν με χάπια, για ένα διάστημα έμεινα εκτός για να ηρεμήσω.

Το 2008 ζούσα κλεισμένος σε ένα στούντιο, αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία μου, με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια» είπε και πρώτη φορά δημοσιοποίησε τον λόγο που η Ελενα αποτραβήχτηκε για ένα διάστημα από την Ελλάδα: «Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο τότε από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο, λέγοντας ότι ήταν η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα». Επιστρέφοντας στη χώρα μας -πάντα κατά τα λεγόμενα του πρώην συντρόφου της- χώρισαν οριστικά, αφού εκείνος είχε ήδη γνωρίσει τη νυν σύζυγό του Εύα Καραμπατζάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα λεγόμενα του Τόνυ Μαυρίδη έχουν κάνει έξαλλους στενούς συνεργάτες της τραγουδίστριας, αλλά και την ίδια, που δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα