Kate Middleton: Φουντώνουν οι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη. Bίντεο

Έγκυος στο τρίτο της παιδί θέλουν τα δημοσιεύματα την Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge θα μπορούσε να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Life&Style.

Η Kate Middleton θέλει να επεκτείνει την οικογένεια της με ένα ακόμη μέλος και φήμες αναφέρουν πως το ζευγάρι θέλει να μοιραστεί αυτά τα νέα με όλους του τους φίλους. Το παλάτι ωστόσο δεν έχει προβεί σε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με εγκυμοσύνη. Οι φήμες για τρίτο παιδάκι αναζωπυρώθηκαν και πάλι στις 12 Ιουνίου, όταν η Kate Middleton επισκέφθηκε το King’s College Hospital, φορώντας ένα μπλε σύνολο με την κοιλιά της να φαίνεται πιο στρογγυλή από τις άλλες φορές.

Βέβαια θα μπορούσε απλά να έχει φάει ένα πολύ καλό πρωινό πριν επισκεφθεί το νοσοκομείο. Ωστόσο, όλα θα ήταν πειστικά εάν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν προσλάμβαναν μία νέα νταντά για τα παιδιά τους. Επίσης το ζευγάρι σκέφτεται ήδη ονόματα για το μωρό τους, ωστόσο θέλει να κρατήσει κρυφό το φύλο αυτού.

Εάν είναι αγόρι πάντως σκέφτονται «Edward ή James» , ενώ το «Isabella και Olivia» είναι τα καταλληλότερα εάν είναι κοριτσάκι.

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα