Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ψηφίζει Ελλάδα… Μπορεί η ίδια να δέχθηκε πόλεμο από διάσημους σχεδιαστές, λόγω των απόψεων του συζύγου της, όμως εκείνη δεν πτοήθηκε…

Γύρισε την πλάτη σε όλους εκείνους που της έκλεισαν την «πόρτα» και πρόσθεσε στην πλούσια γκαρνταρόμπα της ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου αξίας 2.255 δολαρίων!

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε με αυτό το κοκτέιλ φόρεμα, σε λευκό χρώμα με πολύχρονες γραμμές, κατά τη διάρκεια του ετήσιου πικ νικ του Κογκρέσου, στον Λευκό Οίκο, και εντυπωσίασε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική δημιουργία «μπαίνει» στον Λευκό Οίκο, μιας και η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα είχε επιλέξει φόρεμα από τη συλλογή της Μαίρης Κατράντζου!

Τόσο η Μελάνια, όσο και η Μισέλ Ομπάμα δέχθηκαν πολύ θετικές κριτικές για την επιλογή τους αυτή από τα κορυφαία περιοδικά μόδας και τις fashion bloggers!

Παράλληλα, και η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας Σαμάνθα Κάμερον, υποκλίθηκε στο ταλέντο της Μαίρης Κατράντζου φορώντας μία δημιουργία της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, προ ολίγων μηνών!

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα