Το πρόβλημα υγεία του Σπύρου Λάμπρου και το άγνωστο χειρουργείο της Τσιμτσιλή

Το πρόβλημα υγεία του Σπύρου Λάμπρου και το άγνωστο χειρουργείο της Τσιμτσιλή

Τους βλέπουμε καθημερινά μαζί μέσα από το happy day. Ο λόγος για τον Δήμο Βερύκιο με το Σπύρο Λάμπρου που τους ακούμε μέσα από από το ραδιόφωνο του Alpha.

Σήμερα όμως για λόγους υγείας ο Σπύρος Λάμπρου απουσίαζε από την θέση του. Το γεγονός σχολίασε ο συνεργάτης του  Δήμος Βερύκιος αλλά και η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δήμος Βερύκιος εξήγησε για την απουσία του συνεργάτη του: «Τον ταλαιπωρεί ένας πονόλαιμος εδώ και δύο μήνες… Μου στέλνει μήνυμα χτες το βράδυ και μου λέει θα πάω αύριο το πρωί για εξετάσεις. Είναι τόσο καλό παιδί ο Σπυράκος…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τότε, αναφέρθηκε on air στο πρόβλημα που είχε στο παρελθόν με το λαιμό της. Αναλυτικά αποκάλυψε: «Καλά κάνει και πάει, παιδιά. Είναι ύπουλο, το ζήτημα του λαιμού δεν το αντιλαμβάνεσαι. Πάντως υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία πια στις φωνητικές χορδές γιατί υπάρχουν πολλές μεταλλάξεις ιώσεων που χτυπούν τον λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές και θέλει πολύ προσοχή. Δεν θυμάσαι που εγώ είχα για δύο μήνες κλειστή φωνή, νόμιζα ότι είχα ένα κρυολόγημα και έπινα ζεστά τσάι και είχα έναν μικρό αιμορραγικό πολύποδα που με τα ζεστά διαστελλόταν και χειροτέρευα χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Τελικά ήθελε μια μικρή επέμβαση.»!

Δείτε το βίντεο

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Σχετικά TAGS:
Ειρήνη Ν.
Σχολιάστε το άρθρο: