Τζούλια Αλεξανδράτου, δεύτερο βίντεο και πρόβα νυφικού!

Και ενώ η Ελλάδα και η showbiz δεν λέει να συνέλθει από το dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου ένα δεύτερο βίντεο στο Internet προκαλέι νέα ερωτηματικά. Όντως το δεύτερο βίντεο φαίνεται να είναι ερασιτεχνικό και χωρίς την "σκηνοθεσία " και τα φώτα τπυ πρώτου.

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από εκείνη τη βραδιά» δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Real News. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής, μέσω του δικηγόρου του επιμένει ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση του μοντέλου, ενώ όπως αποκάλυψε πρώτο το ΣΤΑΡ, την Παρασκευή, εκπρόσωπος της εταιρίας προσκόμισε για δεύτερη φορά το ιδιωτικό συμφωνητικό στην Yπηρεσία Eιδικών Eλέγχων.

Η Τζούλια ισχυρίζεται επίσης ότι για άλλη μία φορά κάποιοι υπέκλεψαν προσωπικές της στιγμές, κάτι που υποστηρίζει και ο μάνατζέρ της. «Αυτό που μας φοβίζει», είπε ο ίδιος στο ΣΤΑΡ, «επειδή ξέρουμε ποιος είναι και θα κινηθούμε νομικά εναντίον του, είναι ότι υπάρχει άλλες δύο ώρες υλικό από αυτό το πράγμα».

Το μοντέλο αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο κάτοχος του ροζ βίντεο, σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή του  dvd που κυκλοφόρησε στα περίπτερα, για το οποίο υποστηρίζει συνεχώς ότι δε γνωρίζει την ταυτότητα του παρτενέρ της.

Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλώντας στο Star δήλωσε: «Ξέρουμε ποιος είναι ο άνθρωπος που τράβηξε ... το βίντεο. Αυτό το πράγμα είναι κλεμμένο και αυτό που μας φοβίζει είναι ότι υπάρχει άλλες δύο ώρες υλικό από αυτό το πράγμα Πρόκειται για προσωπικές της στιγμές και έχει σκοπό να κινηθεί νομικά».

Απʼ ότι φαίνεται, τα πλάνα αυτά προέρχονται από το δεύτερο dvd με το οποίο απειλούσαν την Τζούλια.Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής που ευθύνεται για την κυκλοφορία του πρώτου ερωτικού βίντεο, το διέψευσε δηλώνοντας πως δεν υπάρχει στην κατοχή τους δεύτερο dvd.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν μετά το Πάσχα, η Τζούλια επιμένει ότι θα παντρευτεί το… άγνωστο Χ με τον οποίο είναι… τρελά ερωτευμένη!!!

«Είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο ερωτευμένη», δηλώνει η Τζούλια, με ένα νυσταγμένο είναι η αλήθεια ύφος, και συμπληρώνει: «Όλοι οι πρώην ήταν σκουπίδια. Ο μοναδικός λόγος που υπήρχαν ήταν η Τζούλια»!!!

Ακούς Ψωμόπουλε που μιλάς κιόλας για την καλοσύνη της Τζούλιας;

Το STAR έχει μάλιστα και το συμφωνητικό με την εταιρεία που θα αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. Ημερομηνία μη μας ρωτήσετε. Ούτε ώρα… Ούτε και το όνομα του γαμπρού, αυτά είναι λεπτομέρειες για τη Τζούλια. Αφού το πήρε απόφαση να τον πάρει τον… φαντομά τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Μάθαμε μάλιστα και για το νυφικό ότι θα είναι… «ευάερο και ευήλιο»!!!! Και να το άνοιγμα στην πλάτη, και να το super sexy ντεκολτέ, και να το σκίσιμο στο πόδι. Τουλάχιστον θα της έρθει φθηνά γιατί από ύφασμα δεν το βλέπουμε να έχει πολύ!!!

Μάλιστα η Τζούλια σκέφτεται να φθάσει στην εκκλησία με… ελικόπτερο και έχει ήδη προσλάβει μια στρατιά bodyguard για να την προστατεύσουν από εκείνους που θέλουν να της κάνουν κακό!!!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα