Τόμας Πρωτόπαπας: 4 χρόνια χωρίς το νεαρό ηθοποιό

Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από την ημέρα που έφυγε για πάντα από τη ζωή μόλις στα 25 του χρόνια ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας. Ο ηθοποιός υπέκυψε στα τραύματά του μετά το σοβαρό τραυματισμό του από τροχαίο στην Αττική οδό.

Ο νεαρός ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε όταν ένα βαν της Αττικής οδού έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό του. Για εβδομάδες «πάλεψε» για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο αγαπημένος του φίλος και δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος πέρυσι είχε δημοσιεύσει στο Down Town Κύπρου για πρώτη φορά όλα όσα του είχε αποκαλύψει ο Τόμας στην τελευταία συνέντευξη που του παραχώρησε μια μέρα πριν το τροχαίο. Οι δυο τους ήταν για χρόνια φίλοι και μετά το θάνατό του, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να παραμένει σιωπηλός.

Σήμερα ο Γιώργος χωρίς λόγια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με τον αριθμό 4 όσα δηλαδή τα χρόνια που λείπει ο Τόμας.

4...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Prassinos (@prassinos) στις Μάι 21, 2017, 2:16πμ PDT

Ένας από τους κολλητούς του φίλους πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία τους κι έγραψε: «Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω μιαν ανάσα γυρεύω για να γιάνω δεν το πιστεύω να με χλευάζεις, σαν σε χαζεύω δεν χαμπαριάζεις, πρότεινέ μου κάποια λύση δεν θα σου παρά-κοστίσει...!!!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα